3
Vote

Append headers exception

description

I noticed that every time a spider or search engine bot stops at my site, I always get the error below in the log. Also, sometimes, not all the time, I get the same error when I browse the site myself:
 
Exception message: Server cannot append header after HTTP headers have been sent.
Exception source : mscorlib
Exception stack trace :
Server stack trace:
at System.Web.HttpResponse.AppendHeader(String name, String value)
at Miron.Web.MbCompression.EncodingManager.SetResponseEncodingType()
at Miron.Web.MbCompression.OutputCacheStorage.Excute(HttpContext context, String[] absoluteFiles, Minifier minify, Int32 versionHash, EncodingManager encodingMgr)
at Miron.Web.MbCompression.CompressionHandlerBase.ProcessRequest(HttpContext context)
at Miron.Web.MbCompression.JavaScriptCompressionHandler.ProcessRequest(HttpContext context)
at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink._PrivateProcessMessage(IntPtr md, Object[] args, Object server, Int32 methodPtr, Boolean fExecuteInContext, Object[]& outArgs)
at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.PrivateProcessMessage(RuntimeMethodHandle md, Object[] args, Object server, Int32 methodPtr, Boolean fExecuteInContext, Object[]& outArgs)
at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.AsyncProcessMessage(IMessage msg, IMessageSink replySink)
 
Exception rethrown at [0]:
at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.EndInvokeHelper(Message reqMsg, Boolean bProxyCase)
at System.Runtime.Remoting.Proxies.RemotingProxy.Invoke(Object NotUsed, MessageData& msgData)
at System.Action`1.EndInvoke(IAsyncResult result)
at Miron.Web.MbCompression.CompressionHandlerBase.EndProcessRequest(IAsyncResult result)
at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.OnAsyncHandlerCompletion(IAsyncResult ar)
Execution file path : /scripts/jslib.axd
Raw URL : /scripts/jslib.axd?d=StateCountyCityChooser.js&v=1
URL Referrer : http://www.vacationrentalslounge.com/default.aspx
User agent : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.1.249.1042 Safari/532.5
 
 
Any idea what might be the problem? Is it possible that I am doing something in my code that interferes with the setting of the header, more specifically, according to the error, the EncodingType?
 
Thank you,
 
Iulian

comments

javierperez wrote Nov 1, 2010 at 5:45 PM

Did you get an answer to this problem? I am getting the same exceptions.

Thanks,
Javier

wrote Sep 7, 2011 at 8:32 AM

wrote Feb 14, 2013 at 2:04 AM